İSO 500'de TTSO Üyesi 2 Firma Yer Aldı

Ekonomi 31.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

İSO 500'de TTSO Üyesi 2 Firma Yer Aldı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması''nda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) üye 2 firma yer aldı.
İSO 500'de TTSO Üyesi 2 Firma Yer Aldı   TRABZON (AA) - İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması''nda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) üye 2 firma yer aldı. TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Özgün Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti'nin 319. sırada, Arslantürk Tarım Ürünleri San. İhr. ve İth. AŞ'nin ise 402. sırada yer aldığı ifade edildi.   İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan listenin, üretimden net satışlara göre yapıldığı aktarılan açıklamada, buna göre 2017 yılında Özgün Gıda'nın 502 milyon 743 bin, Arslantürk Tarım Ürünleri'nin ise 391 milyon 908 lira üretimden satış gerçekleştirdiği kaydedildi.   Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Özgün Gıda ve Arslantürk Tarım Ürünleri'ni kutlayarak, Trabzon'un Türk fındığının yüzde 10'unu üretmesine karşın yaklaşık yüzde 40'ını işleyerek ihraç etme başarısı gösterdiğine dikkati çekti.   Hacısalihoğlu, ilde kurulu modern fındık fabrikalarının Trabzon'u fındık sanayisi ve ihracatında dünyaca ünlü bir merkez haline getirdiğini ifade etti.
İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması''nda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) üye 2 firma yer aldı.

İSO 500'de TTSO Üyesi 2 Firma Yer Aldı

 

TRABZON (AA) - İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması''nda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) üye 2 firma yer aldı.

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Özgün Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti'nin 319. sırada, Arslantürk Tarım Ürünleri San. İhr. ve İth. AŞ'nin ise 402. sırada yer aldığı ifade edildi.

 

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan listenin, üretimden net satışlara göre yapıldığı aktarılan açıklamada, buna göre 2017 yılında Özgün Gıda'nın 502 milyon 743 bin, Arslantürk Tarım Ürünleri'nin ise 391 milyon 908 lira üretimden satış gerçekleştirdiği kaydedildi.

 

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Özgün Gıda ve Arslantürk Tarım Ürünleri'ni kutlayarak, Trabzon'un Türk fındığının yüzde 10'unu üretmesine karşın yaklaşık yüzde 40'ını işleyerek ihraç etme başarısı gösterdiğine dikkati çekti.

 

Hacısalihoğlu, ilde kurulu modern fındık fabrikalarının Trabzon'u fındık sanayisi ve ihracatında dünyaca ünlü bir merkez haline getirdiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.