İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU HDP'Lİ VEKİLLERE AĞZININ PAYINI VERDİ

Gündem 16.11.2018 - 09:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU HDP'Lİ VEKİLLERE AĞZININ PAYINI VERDİ

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU HDP'Lİ VEKİLLERE AĞZININ PAYINI VERDİ "PROVOKATÖR OLARAK GELMİŞSİN"   Soylu'nun da "Buraya provokatör olarak gelmişsin." dediği Günay, "Bana  bunu söyleyemezsin" diye konuştu.   KARAYILAN'IN YAPTIKLARINI HATIRLATTI   Soylu, "Şehit veren, gazileri olan bir İçişleri Bakanı olarak söylerim. Bu ülkenin bir ferdi olarak derim. Millete saygılı olun. 'Muhalifleri öldürdünüz, işgal' diyeceksiniz... Neyin işgaliymiş? Hangi ülkeden bahsediyorsunuz? Hangi işgalden bahsediyorsunuz? 14 yaşındaki çocuklara Karayılan'ın nasıl tecavüz ettiğinden bahsedin. Öldürülen öğretmenlerden,  işçilerden bahsedin. Gelip bakan buraya oturacak, istediğinizi söyleyeceksiniz.  Elimiz kolumuz bağlı mı geldik?" dedi.  

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU HDP'Lİ VEKİLLERE AĞZININ PAYINI VERDİ

"PROVOKATÖR OLARAK GELMİŞSİN"

 

Soylu'nun da "Buraya provokatör olarak gelmişsin." dediği Günay, "Bana  bunu söyleyemezsin" diye konuştu.

 

KARAYILAN'IN YAPTIKLARINI HATIRLATTI

 

Soylu, "Şehit veren, gazileri olan bir İçişleri Bakanı olarak söylerim. Bu ülkenin bir ferdi olarak derim. Millete saygılı olun. 'Muhalifleri öldürdünüz, işgal' diyeceksiniz... Neyin işgaliymiş? Hangi ülkeden bahsediyorsunuz? Hangi işgalden bahsediyorsunuz? 14 yaşındaki çocuklara Karayılan'ın nasıl tecavüz ettiğinden bahsedin. Öldürülen öğretmenlerden,  işçilerden bahsedin. Gelip bakan buraya oturacak, istediğinizi söyleyeceksiniz.  Elimiz kolumuz bağlı mı geldik?" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.