İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FINDIK TANITIMINA DESTEK

Ekonomi 07.05.2018 - 15:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FINDIK TANITIMINA DESTEK

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FINDIK TANITIMINA DESTEK İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Ankara'da yapılan Trabzon Günleri'nde, fındığın tanıtımı için düzenlenen kampanyaya destek vererek, katılımcılara fındık dağıttı.  Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım Günleri'nde, Trabzon Ticaret Borsası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın birlikte açtıkları standı ziyaret eden İçişleri Bakanı Soylu, Fındık Tanıtım Kampanyası etkinlikleri çerçevesinde özel olarak hazırlanan fındık paketlerini ile birlikte Trabzonspor kaşkollarından da katılımcılara armağan etti. Trabzon Valisi Yücel Yavuz , Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ile Trabzon Ticaret Borsası meclis üyeleri ile birlikte fındık dağıtımı yapan Bakan Soylu'nun zaman zaman katılımcılara "fındığımıza sahip çıkalım"şeklinde çağrılar da yaptığı gözlendi

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN FINDIK TANITIMINA DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Ankara'da yapılan Trabzon Günleri'nde, fındığın tanıtımı için düzenlenen kampanyaya destek vererek, katılımcılara fındık dağıttı. 

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım Günleri'nde, Trabzon Ticaret Borsası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın birlikte açtıkları standı ziyaret eden İçişleri Bakanı Soylu, Fındık Tanıtım Kampanyası etkinlikleri çerçevesinde özel olarak hazırlanan fındık paketlerini ile birlikte Trabzonspor kaşkollarından da katılımcılara armağan etti.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz , Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ile Trabzon Ticaret Borsası meclis üyeleri ile birlikte fındık dağıtımı yapan Bakan Soylu'nun zaman zaman katılımcılara "fındığımıza sahip çıkalım"şeklinde çağrılar da yaptığı gözlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.