Halep’te Yaşanan Dramı Dünyaya Duyuran Bana Alabed Türk Vatandaşı Oldu

Yaşam-Çevre 12.05.2017 - 15:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Halep’te Yaşanan Dramı Dünyaya Duyuran Bana Alabed Türk Vatandaşı Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bana Alabed’e Türk Vatandaşı Kimliğini Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşlığına geçen Suriyeli Bana Alabed ve ailesine kimlik kartlarını takdim etti. Çin ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı’nda, Halep’te yaşanan dramı dünyaya duyuran Bana Alabed ve ailesini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile üyelerinin kimliklerini eşi Emine Erdoğan ile birlikte verdi. Bana ve ailesiyle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimliklerin takdiminde hatıra fotoğrafı çektirdi.     Halep'te yaşananları Twitter üzerinden tüm dünyaya sesini duyurarak yardım çağrısında bulunan 7 yaşındaki Bana Alabed, İdlib'e tahliye olduktan sonra Türkiye'ye gelmiş, ailesi ile birlikte Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bana Alabed’e Türk Vatandaşı Kimliğini Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşlığına geçen Suriyeli Bana Alabed ve ailesine kimlik kartlarını takdim etti.

Çin ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı’nda, Halep’te yaşanan dramı dünyaya duyuran Bana Alabed ve ailesini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile üyelerinin kimliklerini eşi Emine Erdoğan ile birlikte verdi. Bana ve ailesiyle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimliklerin takdiminde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Halep'te yaşananları Twitter üzerinden tüm dünyaya sesini duyurarak yardım çağrısında bulunan 7 yaşındaki Bana Alabed, İdlib'e tahliye olduktan sonra Türkiye'ye gelmiş, ailesi ile birlikte Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.