Göztepe Trabzonspor Karşılaşması Muhtemel 11’leri

Trabzonspor 22.02.2019 - 10:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Göztepe Trabzonspor Karşılaşması Muhtemel 11’leri

22.02.2019 Cuma günü (bugün) İzmir Bornova stadında oynanacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yapacak.Karşılaşmanın  4. Hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Saat 20:30’da başlayacak mücadele Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Göztepe Trabzonspor Karşılaşması Muhtemel 11’leri   GÖZTEPE:  Beto- Gassama, Titi, Reis, Agbenyenu, Poko, Borges, Castro, Yasin, Serdar, Jerome    TRABZONSPOR:  Arda- Kamil Ahmet, Hüseyin, Toure, Novak,Sosa, Yusuf,Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme- Rodallega   İki takım bugüne kadar 27 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 kez Göztepe 13 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 10 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İzmir’de oynanan 12 karşılaşmada 2 kez Göztepe, 3 kez Trabzonspor kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

22.02.2019 Cuma günü (bugün) İzmir Bornova stadında oynanacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yapacak.Karşılaşmanın  4. Hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Saat 20:30’da başlayacak mücadele Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Göztepe Trabzonspor Karşılaşması Muhtemel 11’leri

 

GÖZTEPE:

 Beto- Gassama, Titi, Reis, Agbenyenu, Poko, Borges, Castro, Yasin, Serdar, Jerome 

 

TRABZONSPOR:

 Arda- Kamil Ahmet, Hüseyin, Toure, Novak,Sosa, Yusuf,Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme- Rodallega

 

İki takım bugüne kadar 27 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 kez Göztepe 13 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 10 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İzmir’de oynanan 12 karşılaşmada 2 kez Göztepe, 3 kez Trabzonspor kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.