Genç, Muhtarlarla Ortahisar’ı Yönetiyoruz

Gündem 22.01.2019 - 14:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Genç, Muhtarlarla Ortahisar’ı Yönetiyoruz

Başkan Genç, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Genç, Muhtarlarla Ortahisar’ı Yönetiyoruz   Başkan Genç, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.   Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, 85 mahallenin muhtarı ile birlikte 23. kez bir araya geldi. 2014 yılından Ocak 2019’a kadar Ortahisar’ın tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Genç, Ortahisar’ı şehrin tüm paydaşları ile yönettiklerini söyledi.    Genç, “ Beton santralimizi, şantiyelerimizi kurduk ve yola koyulduk. 2014 yılından bugüne kadar yeni kurulan belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerde bulunduk. Allah’ın izni ile yeni dönemde 85 mahallemizin tamamına gittiğimizde de 4 yıllık süreçte vermiş olduğumuz hizmeti göreceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Yeni dönemde siz değerli muhtarlarımız ile birlikte hizmetlere devam edeceğiz ve daha güzel bir Ortahisar, daha yaşanabilir bir Ortahisar meydana getireceğiz” dedi.   Ortahisar Belediyesi’nin “Muhtar Ofisleri” inşa ettiklerini kaydeden Başkan Genç, “ İlçemizde bulunan değerli muhtarlarımızın ofislerini daha çalışabilir bir alan haline getirmek için çalışmalar başlattık. Birçok mahallemize yeniden muhtarlık ofisi yaptık. Mevcut olanları da iyileştirdik ve tüm muhtarlarımıza bilgisayardan, kırtasiye malzemesine kadar yardımda bulunarak vatandaşlarımıza hizmet etmeleri noktasında yardımcı olduk. Yeni dönemde de bu hizmetlerimiz devam edecek. Bizler vatandaşımıza hizmeti sizlerle birlikte yapıyoruz” kelimelerine yer verdi.   Geçtiğimiz dönemde çok sıkıntılar atlattıklarını ifade eden Genç, bu sıkıntıların en büyüğünün ise 15 Temmuz hain darbe girişimini bastırmak olduğunu dile getirdi. Genç, “ Geçtiğimiz süreçte sadece muhtarlarımız ile vatandaşlarımıza hizmet getirmedik. Ülkemizin bütünlüğü noktasında da mücadeleler verdik. Hain terör örgütü ve din istismarcısı FETÖ/PDY 15 Temmuz hain darbe girişimi yaparak ülkemizi bölmek istedi. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yurt genelindeki muhtarlarla birlikte vatandaşlarımızı sokağa çağırarak bu hainlere geçit vermedik. Bu darbenin durdurulmasında muhtarlarımızın rolü büyüktür” dedi.   Türkiye genelinde 52 bin 900 muhtar olduğunun altını çizen Genç, “ Türkiye’de 52 bin 900 muhtarımız görev yapmakta ve bu muhtarların 32 bin 500’ünün oluşturmuş olduğu Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu var. Bu konfederasyonun başına Trabzonlu bir ismin gelmesi bizleri gururlandırdı. 81 ilin içerinden Trabzon’un seçilmesi, muhtarların genel başkanının bizden olması gerçekten gurur verici. Bu durum sadece bölgede değil yurt genelinde de ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Genç, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Genç, Muhtarlarla Ortahisar’ı Yönetiyoruz

 

Başkan Genç, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, 85 mahallenin muhtarı ile birlikte 23. kez bir araya geldi. 2014 yılından Ocak 2019’a kadar Ortahisar’ın tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Genç, Ortahisar’ı şehrin tüm paydaşları ile yönettiklerini söyledi. 

 

Genç, “ Beton santralimizi, şantiyelerimizi kurduk ve yola koyulduk. 2014 yılından bugüne kadar yeni kurulan belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerde bulunduk. Allah’ın izni ile yeni dönemde 85 mahallemizin tamamına gittiğimizde de 4 yıllık süreçte vermiş olduğumuz hizmeti göreceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Yeni dönemde siz değerli muhtarlarımız ile birlikte hizmetlere devam edeceğiz ve daha güzel bir Ortahisar, daha yaşanabilir bir Ortahisar meydana getireceğiz” dedi.

 

Ortahisar Belediyesi’nin “Muhtar Ofisleri” inşa ettiklerini kaydeden Başkan Genç, “ İlçemizde bulunan değerli muhtarlarımızın ofislerini daha çalışabilir bir alan haline getirmek için çalışmalar başlattık. Birçok mahallemize yeniden muhtarlık ofisi yaptık. Mevcut olanları da iyileştirdik ve tüm muhtarlarımıza bilgisayardan, kırtasiye malzemesine kadar yardımda bulunarak vatandaşlarımıza hizmet etmeleri noktasında yardımcı olduk. Yeni dönemde de bu hizmetlerimiz devam edecek. Bizler vatandaşımıza hizmeti sizlerle birlikte yapıyoruz” kelimelerine yer verdi.

 

Geçtiğimiz dönemde çok sıkıntılar atlattıklarını ifade eden Genç, bu sıkıntıların en büyüğünün ise 15 Temmuz hain darbe girişimini bastırmak olduğunu dile getirdi. Genç, “ Geçtiğimiz süreçte sadece muhtarlarımız ile vatandaşlarımıza hizmet getirmedik. Ülkemizin bütünlüğü noktasında da mücadeleler verdik. Hain terör örgütü ve din istismarcısı FETÖ/PDY 15 Temmuz hain darbe girişimi yaparak ülkemizi bölmek istedi. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yurt genelindeki muhtarlarla birlikte vatandaşlarımızı sokağa çağırarak bu hainlere geçit vermedik. Bu darbenin durdurulmasında muhtarlarımızın rolü büyüktür” dedi.

 

Türkiye genelinde 52 bin 900 muhtar olduğunun altını çizen Genç, “ Türkiye’de 52 bin 900 muhtarımız görev yapmakta ve bu muhtarların 32 bin 500’ünün oluşturmuş olduğu Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu var. Bu konfederasyonun başına Trabzonlu bir ismin gelmesi bizleri gururlandırdı. 81 ilin içerinden Trabzon’un seçilmesi, muhtarların genel başkanının bizden olması gerçekten gurur verici. Bu durum sadece bölgede değil yurt genelinde de ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.