Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak

Siyaset 18.05.2018 - 17:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak

Genç, iftar geleneğini devam ettiriyor Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak
Genç, iftar geleneğini devam ettiriyor Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak   Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, artık geleneksel hale gelen AK Parti Trabzon kurucu il, ilçe ve belde başkanlarına iftar yemeği verdi.  Bu yıl 5.'si düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda kurucu ilçe ve belde belediye başkanı katıldı.   Başkan Genç, "Bu birlik ve beraberlik içinde Trabzon'da ve Türkiye'de 24 Haziran'dan galip çıkarak; AK dava olarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.   AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hep yükselerek geldiğini belirten Başkan Genç, "14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan bu kutlu yolculukta yer almayı Cenabı Allah bize nasip eyledi. Kurulduğumuz günden bu yana her zaman diliminde yükselerek kıymetli cumhurbaşkanımız sadece ülke içinde değil, bütün mazlum ve masum insanlığın sesi oldu. Haksızlığa karşı makamı ve mevkisi ne olursa olsun bunu onların yüzüne karşı haykırdı.   Önemli bir gelişmedir. Artık yeryüzünde bütün insanlığa sunduğumuz medeniyet anlayışının tekrar ayağa kalktığını görmekteyiz. Bu anlayış milletimizin de desteğiyle devam edecektir. Böyle bir sorumluluğumuz var. Geldiğimiz sürecin daha iyi noktalara çıkması için önümüzdeki kritik bir seçim vardır. Bütün parti ve belediye başkanlarımızla, üyelerimizle el ele vererek inşallah bize yakışanı yapacağız." diye konuştu.     "MECLİSTE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMALIYIZ"   Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde mecliste çoğunluğu sağlamak için her bir oyun önemli olduğunu belirten Başkan Genç, Bu seçimin diğerlerinden bir farkı vardır. Biz şu anda Trabzon'da vereceğimiz oyla sadece Trabzon milletvekillerini seçmekle kalmayacağız, yani cumhurbaşkanımızı seçmekle kalmayacağız, Trabzon'da artırdığımız her bir oy Edirne'de, Tekirdağ'da eksik bir gediği tamamlayacak. Onun için böyle önemli bir seçimin arifesindeyiz.   İnşallah, Trabzon da kendine yakışanı yapacak. Bu birlik ve beraberlik içinde inşallah 24 Haziran'dan galip çıkarak Trabzon'da ve Türkiye'de AK dava olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizler sizlerin tecrübeleriyle birlikte sizlerden aldığımız bayrağı sizlerle istişareyle birlikte daha ileri noktalara taşımak için gece gündüz demeden çalışma gayreti içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Burada olan olmayan herkese ve sizlere katılımınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum." dedi.   Konuşmasında,  "Biz, konuşmadık, icraatlarla götürdük, belediyeyi, partiyi" diyen Trabzon Eski Belediye Başkanı Niyazi Sürmen, "Sizleri burada görmek bizler için büyük bir iftihar. Mükemmel duygularla mükemmel hizmetleri yaptık. Konuşmadık, icraatlarla götürdük, belediyeyi, partiyi. Ayrılığımız hiç yoktu, hep birlikteliğimiz vardı. Hepinize saygılar sunuyorum." cümlelerine yer verdi.  
Genç, iftar geleneğini devam ettiriyor Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak

Genç, iftar geleneğini devam ettiriyor

Genç: AK dava 24 Haziran'dan galip çıkacak

 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, artık geleneksel hale gelen AK Parti Trabzon kurucu il, ilçe ve belde başkanlarına iftar yemeği verdi.  Bu yıl 5.'si düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda kurucu ilçe ve belde belediye başkanı katıldı.

 

Başkan Genç, "Bu birlik ve beraberlik içinde Trabzon'da ve Türkiye'de 24 Haziran'dan galip çıkarak; AK dava olarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

 

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hep yükselerek geldiğini belirten Başkan Genç, "14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan bu kutlu yolculukta yer almayı Cenabı Allah bize nasip eyledi. Kurulduğumuz günden bu yana her zaman diliminde yükselerek kıymetli cumhurbaşkanımız sadece ülke içinde değil, bütün mazlum ve masum insanlığın sesi oldu. Haksızlığa karşı makamı ve mevkisi ne olursa olsun bunu onların yüzüne karşı haykırdı.

 

Önemli bir gelişmedir. Artık yeryüzünde bütün insanlığa sunduğumuz medeniyet anlayışının tekrar ayağa kalktığını görmekteyiz. Bu anlayış milletimizin de desteğiyle devam edecektir. Böyle bir sorumluluğumuz var. Geldiğimiz sürecin daha iyi noktalara çıkması için önümüzdeki kritik bir seçim vardır. Bütün parti ve belediye başkanlarımızla, üyelerimizle el ele vererek inşallah bize yakışanı yapacağız." diye konuştu.  

 

"MECLİSTE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMALIYIZ"

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde mecliste çoğunluğu sağlamak için her bir oyun önemli olduğunu belirten Başkan Genç, Bu seçimin diğerlerinden bir farkı vardır. Biz şu anda Trabzon'da vereceğimiz oyla sadece Trabzon milletvekillerini seçmekle kalmayacağız, yani cumhurbaşkanımızı seçmekle kalmayacağız, Trabzon'da artırdığımız her bir oy Edirne'de, Tekirdağ'da eksik bir gediği tamamlayacak. Onun için böyle önemli bir seçimin arifesindeyiz.

 

İnşallah, Trabzon da kendine yakışanı yapacak. Bu birlik ve beraberlik içinde inşallah 24 Haziran'dan galip çıkarak Trabzon'da ve Türkiye'de AK dava olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizler sizlerin tecrübeleriyle birlikte sizlerden aldığımız bayrağı sizlerle istişareyle birlikte daha ileri noktalara taşımak için gece gündüz demeden çalışma gayreti içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Burada olan olmayan herkese ve sizlere katılımınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum." dedi.

 

Konuşmasında,  "Biz, konuşmadık, icraatlarla götürdük, belediyeyi, partiyi" diyen Trabzon Eski Belediye Başkanı Niyazi Sürmen, "Sizleri burada görmek bizler için büyük bir iftihar. Mükemmel duygularla mükemmel hizmetleri yaptık. Konuşmadık, icraatlarla götürdük, belediyeyi, partiyi. Ayrılığımız hiç yoktu, hep birlikteliğimiz vardı. Hepinize saygılar sunuyorum." cümlelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.