Gaston Campi Trabzonspor'da

Trabzonspor 07.07.2019 - 22:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Gaston Campi Trabzonspor'da

Trabzonspor, Gaston Campi'yi kiraladı Trabzonspor, Estudiantes kulübünde forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Gaston Campi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Gaston Campi Trabzonspor'da   Trabzonspor, uzun zamandır ilgilendiği Gaston Campi'yi kiraladı   Trabzonspor, Estudiantes kulübünde forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Gaston Campi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbolcu salı günü Türkiye'ye geleceği belirtildi.   Trabzonspor'un yeni transferi Gaston Campi kimdir?   29 Karşılaşmada süre aldı Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes ekibinde forma giyen Gaston Campi, 1991 doğumlu ve 28 yaşında. Geçtiğimiz sezon Arjantin Ligi'nde 29 karşılaşmada süre alan Gaston Campi bu süreçte takımı adına 2 gollük katkı sağladı.   Arjantinli stoper oyuncusu Gaston Campi kariyerine Racing Club takımında başladı. Bir dönem Portekiz ekibi Chaves'te kiralık olarak forma giyen Gaston Campi'ye kariyeri boyunca 525 bin Euro bonservis bedeli ödendi. Kaynak: A Spor Yunus Emre Sel
Trabzonspor, Gaston Campi'yi kiraladı Trabzonspor, Estudiantes kulübünde forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Gaston Campi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gaston Campi Trabzonspor'da

 

Trabzonspor, uzun zamandır ilgilendiği Gaston Campi'yi kiraladı

 

Trabzonspor, Estudiantes kulübünde forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Gaston Campi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbolcu salı günü Türkiye'ye geleceği belirtildi.

 

Trabzonspor'un yeni transferi Gaston Campi kimdir?

 

29 Karşılaşmada süre aldı Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes ekibinde forma giyen Gaston Campi, 1991 doğumlu ve 28 yaşında. Geçtiğimiz sezon Arjantin Ligi'nde 29 karşılaşmada süre alan Gaston Campi bu süreçte takımı adına 2 gollük katkı sağladı.

 

Arjantinli stoper oyuncusu Gaston Campi kariyerine Racing Club takımında başladı. Bir dönem Portekiz ekibi Chaves'te kiralık olarak forma giyen Gaston Campi'ye kariyeri boyunca 525 bin Euro bonservis bedeli ödendi. Kaynak: A Spor Yunus Emre Sel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.