Ezgi Eyüboğlu’ndan Trabzonspor kulübüne ziyaret

Trabzonspor 01.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ezgi Eyüboğlu’ndan Trabzonspor kulübüne ziyaret

Ezgi Eyüboğlu’ndan Trabzonspor kulübüne ziyaret   Sanatçı Ezgi Eyüboğlu ve annesi Esma Eyüboğlu, Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan  Ahmet Ağaoğlu ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile görüşen Eyüboğlu,Trabzonspor’a başarı dileklerini iletti.   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ezgi Eyüboğlu’na adının yazılı olduğu formamızdan hediye etti.

Ezgi Eyüboğlu’ndan Trabzonspor kulübüne ziyaret

 

Sanatçı Ezgi Eyüboğlu ve annesi Esma Eyüboğlu, Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan  Ahmet Ağaoğlu ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile görüşen Eyüboğlu,Trabzonspor’a başarı dileklerini iletti.

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ezgi Eyüboğlu’na adının yazılı olduğu formamızdan hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.