Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da KAP Açıklaması

Trabzonspor 21.08.2019 - 17:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da KAP Açıklaması

Profesyonel Futbolcu Daniel Sturridge ile sözleşme imzalanması hakkında.
Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da KAP Açıklaması Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da, işte kap bildirimi ve alacağı ücret.   Profesyonel Futbolcu Daniel Sturridge ile sözleşme imzalanması hakkında.             Bildirim İçeriği                         Sözleşmesi İmzalanan Futbolcunun Ad-Soyadı Daniel Sturridge                         Sözleşme Tarihi 21.08.2019                         Sözleşme Süresi Açıklama metninde sunulmuştur.             Açıklamalar Şirketimiz, Serbest statüde bulunan profesyonel futbolcu Daniel Sturridge ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma sağlamıştır.   Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; -  2019-2020 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret, -  2020-2021 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret, - Opsiyon dönemi olan 2021-2022 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret ödenecektir.   Şirketimiz ayrıca, Serbest statü hakkını elinde bulunduran ve dolayısıyla herhangi bir bonservis ödemesi yapılmayacak olan oyuncuya, 2019-2020 sezonu için 2 milyon euro imza ücreti ödeyecektir. Devam eden sezonlar için ise oyuncunun kulübümüzde devam etme şartına bağlı olarak imza ücreti ödenecektir. Oyuncunun kulübümüzle ilişiğinin kesilmesi durumunda herhangi bir imza ücreti ödemesi yapılmayacaktır. Ayrıca, yapılan transfer kapsamında, futbolcuya yapılacak ödemelerin yüzde sekizi oranında bir menajerlik hizmet bedeli ödenecektir.   Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.
Profesyonel Futbolcu Daniel Sturridge ile sözleşme imzalanması hakkında.

Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da KAP Açıklaması

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Daniel Sturridge Resmen Trabzonspor'da, işte kap bildirimi ve alacağı ücret.

 

Profesyonel Futbolcu Daniel Sturridge ile sözleşme imzalanması hakkında.

           

Bildirim İçeriği

           

           

Sözleşmesi İmzalanan Futbolcunun Ad-Soyadı

Daniel Sturridge

           

           

Sözleşme Tarihi

21.08.2019

           

           

Sözleşme Süresi

Açıklama metninde sunulmuştur.

           

Açıklamalar

Şirketimiz, Serbest statüde bulunan profesyonel futbolcu Daniel Sturridge ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma sağlamıştır.

 

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

-  2019-2020 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret,

-  2020-2021 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret,

- Opsiyon dönemi olan 2021-2022 sezonu için 1.500.000.-euro garanti ücret ödenecektir.

 

Şirketimiz ayrıca, Serbest statü hakkını elinde bulunduran ve dolayısıyla herhangi bir bonservis ödemesi yapılmayacak olan oyuncuya, 2019-2020 sezonu için 2 milyon euro imza ücreti ödeyecektir. Devam eden sezonlar için ise oyuncunun kulübümüzde devam etme şartına bağlı olarak imza ücreti ödenecektir. Oyuncunun kulübümüzle ilişiğinin kesilmesi durumunda herhangi bir imza ücreti ödemesi yapılmayacaktır.

Ayrıca, yapılan transfer kapsamında, futbolcuya yapılacak ödemelerin yüzde sekizi oranında bir menajerlik hizmet bedeli ödenecektir.

 

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.