CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’ BİNALİ YILDIRIMI AĞLATTI

Siyaset 13.07.2018 - 16:03, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’ BİNALİ YILDIRIMI AĞLATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yıldırım’a Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Dostluk, yolun sıkıntılarına karşı beraber göğüs germektir. Binali Bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarıyla atlatmıştır. Üstesinden geldiğimiz her badireyle, paylaştığımız her acı ve sevinçle dostluğumuz daha da perçinlenmiş, çelikleşmiştir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65. Hükûmetin Başbakanı Binali Yıldırım'a, hizmet süresince gösterdiği üstün başarı dolayısıyla Devlet Şeref Madalyası tevdi etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen tevcih töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Şeref Madalyası’nın devletin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için üstün başarı gösterenlere verildiğini belirterek, “Kadim yol ve mesai arkadaşım Binali Bey’e ülkemize yaptığı hizmetler sebebiyle bir kez de sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Kendisini bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar dolayısıyla şahsım, milletim ve devletimiz adına bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’ BİNALİ YILDIRIMI AĞLATTI   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması esnasında Binali Yıldırım’ın gözleri doldu, sonrasında esprili sözleriyle gülümsetti. Konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan Şu İfadelere yer verdi;     "BAZILARI GİBİ YOLUNU ŞAŞIRMADI"   Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, 2002'den beri AK Parti hükümetlerinde aldığı görevlerle ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı için ortaya koyduğu çabalarla gerçekten hepimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.   MADALYA SADECE VEFA BORCUMUZUN BİR NİŞANESİDİR   Milletimizin hafızası ve tarih yapılan hizmetlerle sarf edilen çabaların en büyük hakemedir. Burada takdim ettiğimiz madalya, sadece devletimiz ve halkımız adına gösterilen fedakarlıklar karşısında vefa borcumuzun bir nişanesidir. Hayatın her alanında yol arkadaşlığı gönül dostluğu önemlidir. Bu sözün asıl yerinin bulduğu yer siyasettir, devlet idaresidir.   DOSTLUĞUMUZ PEK ÇOK İMTİHANI BAŞARIYLA GEÇMİŞTİR   Siyasette aynı ideallere inandığınız aynı değerleri paylaştığınız gönül ve fikir birliği içinde hareket ettiğiniz yol arkadaşlarınızın değeri her şeyin üstündedir. Hayatta en büyük zenginlik dost biriktirmektir. Allah'a hamd olsun, 40 seneyi aşan zorlu siyaset yolculuğumuzda Rabbim bizlere Binali bey gibi güzel dostlar, sağlam dostluklar nasip etti. Binali bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarı ile atlatmıştır. Paylaştığımız her sevinç ve acı ile dostluğumuz daha da perçinleşmiş, çelikleşmiştir. Binali bey en meşakkatli zamanlarımızda uzun yollardan kuş kanadı ile gelmiş derdimize, mutluluğumuza ortak olmuştur onun için de ulaştırma bakanı olmuştur. Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi bazıları gibi yolunu da şaşırmadı."  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yıldırım’a Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Dostluk, yolun sıkıntılarına karşı beraber göğüs germektir. Binali Bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarıyla atlatmıştır. Üstesinden geldiğimiz her badireyle, paylaştığımız her acı ve sevinçle dostluğumuz daha da perçinlenmiş, çelikleşmiştir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65. Hükûmetin Başbakanı Binali Yıldırım'a, hizmet süresince gösterdiği üstün başarı dolayısıyla Devlet Şeref Madalyası tevdi etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen tevcih töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Şeref Madalyası’nın devletin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için üstün başarı gösterenlere verildiğini belirterek, “Kadim yol ve mesai arkadaşım Binali Bey’e ülkemize yaptığı hizmetler sebebiyle bir kez de sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Kendisini bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar dolayısıyla şahsım, milletim ve devletimiz adına bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’ BİNALİ YILDIRIMI AĞLATTI

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması esnasında Binali Yıldırım’ın gözleri doldu, sonrasında esprili sözleriyle gülümsetti. Konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan Şu İfadelere yer verdi;
 
 
"BAZILARI GİBİ YOLUNU ŞAŞIRMADI"
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, 2002'den beri AK Parti hükümetlerinde aldığı görevlerle ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı için ortaya koyduğu çabalarla gerçekten hepimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.
 
MADALYA SADECE VEFA BORCUMUZUN BİR NİŞANESİDİR
 
Milletimizin hafızası ve tarih yapılan hizmetlerle sarf edilen çabaların en büyük hakemedir. Burada takdim ettiğimiz madalya, sadece devletimiz ve halkımız adına gösterilen fedakarlıklar karşısında vefa borcumuzun bir nişanesidir. Hayatın her alanında yol arkadaşlığı gönül dostluğu önemlidir. Bu sözün asıl yerinin bulduğu yer siyasettir, devlet idaresidir.
 
DOSTLUĞUMUZ PEK ÇOK İMTİHANI BAŞARIYLA GEÇMİŞTİR
 
Siyasette aynı ideallere inandığınız aynı değerleri paylaştığınız gönül ve fikir birliği içinde hareket ettiğiniz yol arkadaşlarınızın değeri her şeyin üstündedir. Hayatta en büyük zenginlik dost biriktirmektir. Allah'a hamd olsun, 40 seneyi aşan zorlu siyaset yolculuğumuzda Rabbim bizlere Binali bey gibi güzel dostlar, sağlam dostluklar nasip etti. Binali bey ile 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı başarı ile atlatmıştır.
Paylaştığımız her sevinç ve acı ile dostluğumuz daha da perçinleşmiş, çelikleşmiştir. Binali bey en meşakkatli zamanlarımızda uzun yollardan kuş kanadı ile gelmiş derdimize, mutluluğumuza ortak olmuştur onun için de ulaştırma bakanı olmuştur. Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi bazıları gibi yolunu da şaşırmadı."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.