Beşiktaş Trabzonspor maçı beIN Sports'ta 2 kanal 2 spikerle yayınlanak ilk oluyor

Trabzonspor 22.02.2020 - 16:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Beşiktaş Trabzonspor maçı beIN Sports'ta 2 kanal 2 spikerle yayınlanak ilk oluyor

Beşiktaş Trabzonspor maçı beIN Sports'ta 2 kanal 2 spikerle yayınlanak ilk oluyor   Süper Lig yayıncı kuruluşu beIN Sports, bir yeniliğe daha imza attı. Deneyimli spiker Yalçın Çetin'in sosyal medya hesabından Beşiktaş-Trabzonspor maçının iki farklı kanalda yayınlanacağını aktardı. Mücadele HD1 ve HD2 kanallarından iki farklı spiker seçeneği ile naklen yayınlanacak. Yalçın Çetin beIN SPORTS HD 1 kanalında, Melih Şendil beIN SPORTS HD 2 kanalında maçı anlatacak.   Yalçın Çetin attığı tweet'te şunları ifade etti   Süper Ligde dev randevu... Beşiktaş - Trabzonspor Saat 20.00 beIN SPORTS HD 1 Yalçın Çetin beIN SPORTS HD 2 Melih Şendil İyi seyirler dilerim...

Beşiktaş Trabzonspor maçı beIN Sports'ta 2 kanal 2 spikerle yayınlanak ilk oluyor

 

Süper Lig yayıncı kuruluşu beIN Sports, bir yeniliğe daha imza attı. Deneyimli spiker Yalçın Çetin'in sosyal medya hesabından Beşiktaş-Trabzonspor maçının iki farklı kanalda yayınlanacağını aktardı. Mücadele HD1 ve HD2 kanallarından iki farklı spiker seçeneği ile naklen yayınlanacak. Yalçın Çetin beIN SPORTS HD 1 kanalında, Melih Şendil beIN SPORTS HD 2 kanalında maçı anlatacak.

 

Yalçın Çetin attığı tweet'te şunları ifade etti

 

Süper Ligde dev randevu... Beşiktaş - Trabzonspor Saat 20.00 beIN SPORTS HD 1 Yalçın Çetin beIN SPORTS HD 2 Melih Şendil İyi seyirler dilerim...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.