Başkan Zorluoğlu Trabzon'da vatandaşlara teşekkür etti

Genel 12.04.2020 - 14:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Başkan Zorluoğlu Trabzon'da vatandaşlara teşekkür etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, iki gün süren sokağa çıkma yasağına riayet eden Trabzon halkına teşekkür etti.
Başkan Zorluoğlu Trabzon'da vatandaşlara teşekkür etti   İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile cuma gece yarısından itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Trabzon’da sessizlik hakim olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların yardımına koştu.   ÖNCÜ ŞEHİR TRABZON Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon halkının sokağa çıkma yasağına riayet etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek “Trabzon, devletinin aldığı kararlara uyma noktasında öncü bir şehir olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağlık çalışanlarımız ve genelge ile istisna tutulan iş kollarımız haricinde sokağa çıkma yasağına riayet edilmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak yasağın başladığı andan itibaren her alanda görevimizin başındayız. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Yine en önemli görevlerimiz arasında gördüğümüz sahipsiz canlarımızı besleme çalışmalarına 18 ilçede yoğun şekilde devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığı için fırınlarda hijyen denetiminde bulunuyor. Biz büyük bir özveri ile çalışırken, sokağa çıkma yasağına uyan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreci el ele vererek bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, iki gün süren sokağa çıkma yasağına riayet eden Trabzon halkına teşekkür etti.

Başkan Zorluoğlu Trabzon'da vatandaşlara teşekkür etti

 

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile cuma gece yarısından itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Trabzon’da sessizlik hakim olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların yardımına koştu.

 

ÖNCÜ ŞEHİR TRABZON Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon halkının sokağa çıkma yasağına riayet etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek “Trabzon, devletinin aldığı kararlara uyma noktasında öncü bir şehir olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağlık çalışanlarımız ve genelge ile istisna tutulan iş kollarımız haricinde sokağa çıkma yasağına riayet edilmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak yasağın başladığı andan itibaren her alanda görevimizin başındayız. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Yine en önemli görevlerimiz arasında gördüğümüz sahipsiz canlarımızı besleme çalışmalarına 18 ilçede yoğun şekilde devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığı için fırınlarda hijyen denetiminde bulunuyor. Biz büyük bir özveri ile çalışırken, sokağa çıkma yasağına uyan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreci el ele vererek bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.