Başkan Gümrükçüoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nu kabul etti

Gündem 09.04.2018 - 17:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Başkan Gümrükçüoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nu kabul etti

      Başkan Gümrükçüoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nu kabul etti         Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederken Ağaoğlu’na teşekkür etti. Trabzonspor’un kısa sürede Türkiye ve Avrupa arenasında başarılı hale geleceğine yürekten inandığını belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor’muzun yeni seçilen yönetimin etrafında hepimiz kenetleneceğiz. Birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde temin edeceğiz. Bu zor zamanda sorumluluk alan Sayın Ağaoğlu’na ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum, üsttün başarılar diliyorum” dedi.        Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’a olan katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “İnşallah gerek mali gerekse sportif açıdan ayağa kalkacağız. Birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor’umuzun dirilişini temin edeceğiz” diye konuştu.

      Başkan Gümrükçüoğlu, Ahmet Ağaoğlu’nu kabul etti

        Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederken Ağaoğlu’na teşekkür etti. Trabzonspor’un kısa sürede Türkiye ve Avrupa arenasında başarılı hale geleceğine yürekten inandığını belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor’muzun yeni seçilen yönetimin etrafında hepimiz kenetleneceğiz. Birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde temin edeceğiz. Bu zor zamanda sorumluluk alan Sayın Ağaoğlu’na ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum, üsttün başarılar diliyorum” dedi.

       Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’a olan katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “İnşallah gerek mali gerekse sportif açıdan ayağa kalkacağız. Birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor’umuzun dirilişini temin edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.