Aygören Vadisi’ne Kanalizasyon Müjdesi

Gündem 05.02.2019 - 13:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Aygören Vadisi’ne Kanalizasyon Müjdesi

Ortahisar İlçesi Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metre ana taşıyıcı kolektör hattı inşa edilecek ve 205 muayene bacası ile 80 adet parsel bacası inşası gerçekleştirilecek.
Aygören Vadisi’ne Kanalizasyon Müjdesi   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarına sırasıyla cevap vermeye devam ediyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ortahisar ilçesinin 7 ayrı mahallesine hizmet verecek olan ana taşıyıcı kollektör hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi.       (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true });  Ortahisar İlçesi Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metre ana taşıyıcı kolektör hattı inşa edilecek ve 205 muayene bacası ile 80 adet parsel bacası inşası gerçekleştirilecek. Ana taşıyıcı kolektör hattı inşaatının tamamlanmasının ardından ikinci etapta yapılacak proje ile Ayvalı, Yeşilhisar, Yeşilova mahalleleri ile Fatih Sultan, Gündoğdu, Doğançay ve Ağıllı mahallelerinin kanalizasyonları bu hatta bağlanacak.        Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metrelik ana taşıyıcı kolektör hattının inşasını 3 milyon TL bedelle gerçekleştireceklerini kaydetti. Yapım ihalesinin sonuçlandığını, yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yapım çalışmalarına başlanılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Aygören Vadisi’nde bulunan 7 ayrı mahallemize hizmet verecek olan bu önemli proje 2 yılda tamamlanacak olup ödenekleri TİSKİ Genel Müdürlüğü bütçesinde hazırdır. Bu tür kanalizasyon çalışmaları mahallelerimiz için ciddi önem taşımaktadır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ortahisar İlçesi Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metre ana taşıyıcı kolektör hattı inşa edilecek ve 205 muayene bacası ile 80 adet parsel bacası inşası gerçekleştirilecek.

Aygören Vadisi’ne Kanalizasyon Müjdesi

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarına sırasıyla cevap vermeye devam ediyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ortahisar ilçesinin 7 ayrı mahallesine hizmet verecek olan ana taşıyıcı kollektör hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi.

 

 

 

 Ortahisar İlçesi Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metre ana taşıyıcı kolektör hattı inşa edilecek ve 205 muayene bacası ile 80 adet parsel bacası inşası gerçekleştirilecek. Ana taşıyıcı kolektör hattı inşaatının tamamlanmasının ardından ikinci etapta yapılacak proje ile Ayvalı, Yeşilhisar, Yeşilova mahalleleri ile Fatih Sultan, Gündoğdu, Doğançay ve Ağıllı mahallelerinin kanalizasyonları bu hatta bağlanacak.

 

 

 

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metrelik ana taşıyıcı kolektör hattının inşasını 3 milyon TL bedelle gerçekleştireceklerini kaydetti. Yapım ihalesinin sonuçlandığını, yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yapım çalışmalarına başlanılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Aygören Vadisi’nde bulunan 7 ayrı mahallemize hizmet verecek olan bu önemli proje 2 yılda tamamlanacak olup ödenekleri TİSKİ Genel Müdürlüğü bütçesinde hazırdır. Bu tür kanalizasyon çalışmaları mahallelerimiz için ciddi önem taşımaktadır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.