Asım'ın Nesli Korkma Ortahisar'da sahnelendi

Kültür-Sanat 24.09.2019 - 16:01, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Asım'ın Nesli Korkma Ortahisar'da sahnelendi

Kendi yazdığı "Asım'ın Nesli Korkma" adlı oyunu sergileyen tiyatrocu Ahmet Yenilmez izleyicileri adeta büyüledi. Ortahisar Belediyesi'nin organize ettiği tiyatro oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Salonu dolduran tiyatro severler, özellikle de çocuklar Ahmet Yenilmez'in başarılı performansını hayranlıkla izledi.
‘’Asım'ın Nesli Korkma" Ortahisar'da sahnelendi   Kendi yazdığı "Asım'ın Nesli Korkma" adlı oyunu sergileyen tiyatrocu Ahmet Yenilmez  izleyicileri adeta büyüledi. Ortahisar Belediyesi'nin organize ettiği tiyatro oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Salonu dolduran tiyatro severler, özellikle de çocuklar Ahmet Yenilmez'in başarılı performansını hayranlıkla izledi.   "Asım'ın Nesli Korkma" adlı tiyatro oyununu 81 ilde sahneleyeceğini dile getiren Yenilmez, programın ilk ayağının Ortahisar olduğunu kaydetti.   TARİH ŞUURU AŞILIYOR   Çok sayıda tiyatro severin beğeniyle izlediği oyunda kısa bir konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 1919'da  çok ciddi manadaki katkılarıyla beraber dedelerimiz bu vatanı bağımsız vatan toprakları olarak bize emanet etti. Bir kez daha dedelerimizi, şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Sanatçımız Ahmet Yenilmez'e bu güzel programı vesilesiyle ve 81 vilayette icra edeceği bu programı Trabzon'da başlatması vesilesiyle de ayrıca da teşekkür ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için, böyle bir tarihi şuuru edinmek adına da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve teşrif misafirlerimize, gençlerimize ve öğrencilerimize de çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle de öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum." diye konuştu. 
Kendi yazdığı "Asım'ın Nesli Korkma" adlı oyunu sergileyen tiyatrocu Ahmet Yenilmez izleyicileri adeta büyüledi. Ortahisar Belediyesi'nin organize ettiği tiyatro oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Salonu dolduran tiyatro severler, özellikle de çocuklar Ahmet Yenilmez'in başarılı performansını hayranlıkla izledi.

‘’Asım'ın Nesli Korkma" Ortahisar'da sahnelendi

 

Kendi yazdığı "Asım'ın Nesli Korkma" adlı oyunu sergileyen tiyatrocu Ahmet Yenilmez  izleyicileri adeta büyüledi. Ortahisar Belediyesi'nin organize ettiği tiyatro oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Salonu dolduran tiyatro severler, özellikle de çocuklar Ahmet Yenilmez'in başarılı performansını hayranlıkla izledi.

 

"Asım'ın Nesli Korkma" adlı tiyatro oyununu 81 ilde sahneleyeceğini dile getiren Yenilmez, programın ilk ayağının Ortahisar olduğunu kaydetti.

 

TARİH ŞUURU AŞILIYOR

 

Çok sayıda tiyatro severin beğeniyle izlediği oyunda kısa bir konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 1919'da  çok ciddi manadaki katkılarıyla beraber dedelerimiz bu vatanı bağımsız vatan toprakları olarak bize emanet etti. Bir kez daha dedelerimizi, şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Sanatçımız Ahmet Yenilmez'e bu güzel programı vesilesiyle ve 81 vilayette icra edeceği bu programı Trabzon'da başlatması vesilesiyle de ayrıca da teşekkür ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için, böyle bir tarihi şuuru edinmek adına da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ve teşrif misafirlerimize, gençlerimize ve öğrencilerimize de çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle de öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.