Arsin Sanayi Bölgesinde Yangın Çıktı

Karadeniz-Bölgesel 11.05.2017 - 09:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Arsin Sanayi Bölgesinde Yangın Çıktı

Trabzon’un sanayi bölgesi olan Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı.
Trabzon’un sanayi bölgesi olan Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı. Yangın Gündoğdu Mobilya fabrikasında çıktığı belirtildi.  Fabrikanın içerisinde özellikle ahşap tarzı yanıcı maddelerin bulunmasından dolayı yangının kısa sürede yayıldığı tahmin ediliyor.Yangın esnasında  İşçiler de tahliye edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de kısa sürede yangın bölgesine ulaşarak alevlere müdahale etti.  Çevre İlçelerden de itfaiye ekiplerinin bölgeye sevk edildi yangının Trabzon'un çevre ilçelerden de  görüldüğü belirtiliyor.
Trabzon’un sanayi bölgesi olan Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı.

Trabzon’un sanayi bölgesi olan Arsin Organize Sanayi Bölgesinde yangın çıktı.

Yangın Gündoğdu Mobilya fabrikasında çıktığı belirtildi.  Fabrikanın içerisinde özellikle ahşap tarzı yanıcı maddelerin bulunmasından dolayı yangının kısa sürede yayıldığı tahmin ediliyor.Yangın esnasında  İşçiler de tahliye edildi.
trabzon arsin sanayide gündoğdu mobilya fabrikasında yangın
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de kısa sürede yangın bölgesine ulaşarak alevlere müdahale etti.  Çevre İlçelerden de itfaiye ekiplerinin bölgeye sevk edildi yangının Trabzon'un çevre ilçelerden de  görüldüğü belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.