Antony Nwakaeme Nijerya’nın Punch gazetesine transfer ile ilgili konuştu

Trabzonspor 27.08.2020 - 13:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Antony Nwakaeme Nijerya’nın Punch gazetesine transfer ile ilgili konuştu

Antony Nwakaeme Nijerya’nın Punch gazetesine transfer ile ilgili konuştu   İsminin Fenerbahçe ile geçtiği hatırlatmasını yapan Nijerya’dan Punch gazetesine Antony Nwakaeme’nin cevabı;    ‘Ayrılmam gerekecekse resmi teklif gelmeli’ “Medyada yazılıp çizilen bir çok şey duydum. Ben hala Trabzonspor’un futbolcusuyum. Şu an için amacım ayrılmak değil. İki yıllık daha kontratım var. Ayrılmam gerekecekse eğer, o zaman kulübe resmi teklif gelmesi gerekiyor”.

Antony Nwakaeme Nijerya’nın Punch gazetesine transfer ile ilgili konuştu

 

İsminin Fenerbahçe ile geçtiği hatırlatmasını yapan Nijerya’dan Punch gazetesine Antony Nwakaeme’nin cevabı;

 

 ‘Ayrılmam gerekecekse resmi teklif gelmeli’

“Medyada yazılıp çizilen bir çok şey duydum. Ben hala Trabzonspor’un futbolcusuyum. Şu an için amacım ayrılmak değil. İki yıllık daha kontratım var. Ayrılmam gerekecekse eğer, o zaman kulübe resmi teklif gelmesi gerekiyor”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.