Ankaraʹda Trabzon Günleri sona erdi

Yaşam-Çevre 08.05.2018 - 09:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ankaraʹda Trabzon Günleri sona erdi

Ankaraʹda Trabzon Günleri sona erdi Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaraʹda düzenlenen Trabzon Günleri sona erdi. 3 Mayısʹta Ankara AVMʹde başlayan ve 6 Mayıs akşamı tamamlanan etkinlikler ziyaretçi akınına uğradı. Gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalılarının akın ettiği etkinliklerin açılışını TBMM Başkanı Ismail Kahraman gerçekleştirdi. Etkinlikleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gurbetteki Trabzonlularla bir araya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikler boyunca hem stantlara misafir oldu hem etkinlikleri ziyaret eden hemşehrilerini Büyükşehir Belediyesinin standında misafir etti. Vatandaşlarla olan sohbetlerinde Trabzonʹdaki yatırımlar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrukçüoğlu hemşehrilerinin tüm sorularına ayrıntılı yanıtlar verdi. Ankara AVMʹye akın eden ziyaretçilerle bol bol hatıra fotografı çektiren Gümrükçüoglu, Trabzonʹu her yönüyle ortaya koyan bu tür kapsamli etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.     Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkinlik alanındaki standı, 4 gün boyunca ziyaretçileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesinin standında vatandaşlara Trabzonʹu tanıtıcı ürünler ve küçük hatıralık eşyalar hediye edilirken gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalıları Trabzonʹa davet edildi.  

Ankaraʹda Trabzon Günleri sona erdi

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaraʹda düzenlenen Trabzon Günleri sona erdi. 3 Mayısʹta Ankara AVMʹde başlayan ve 6 Mayıs akşamı tamamlanan etkinlikler ziyaretçi akınına uğradı.

Gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalılarının akın ettiği etkinliklerin açılışını TBMM Başkanı Ismail Kahraman gerçekleştirdi. Etkinlikleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gurbetteki Trabzonlularla bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikler boyunca hem stantlara misafir oldu hem etkinlikleri ziyaret eden hemşehrilerini Büyükşehir Belediyesinin standında misafir etti. Vatandaşlarla olan sohbetlerinde Trabzonʹdaki yatırımlar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrukçüoğlu hemşehrilerinin tüm sorularına ayrıntılı yanıtlar verdi. Ankara AVMʹye akın eden ziyaretçilerle bol bol hatıra fotografı çektiren Gümrükçüoglu, Trabzonʹu her yönüyle ortaya koyan bu tür kapsamli etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

    Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkinlik alanındaki standı, 4 gün boyunca ziyaretçileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesinin standında vatandaşlara Trabzonʹu tanıtıcı ürünler ve küçük hatıralık eşyalar hediye edilirken gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalıları Trabzonʹa davet edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.