Ankara'da Trabzon günleri başladı

Yaşam-Çevre 18.04.2019 - 19:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ankara'da Trabzon günleri başladı

Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Trabzon Günleri' etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.
Ankara'da Trabzon günleri başladı Ankara'da Trabzon günleri başladı Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Trabzon Günleri' etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.   Etkinliğin açılış törenine Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Trabzon milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Hüseyin Örs, Ahmet Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile çok sayıda vatandaş katıldı.   18- 21 Nisan tarihleri arasında devam edecek fuara çok sayıda ziyaretçinin katılması bekleniyor. Ortahisar Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçiler tarafından beğeniyle gezildi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, standı ziyaret eden vatandaşlara Ortahisar'ın belli başlı özelliklerini anlattı. Ziyaretçilerin akınına uğrayan fuara Karadenizlilerin yanı sıra birçok ilden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ortahisar Belediyesi'nin proje ve hizmetlerinin tanıtıldığı standa özellikle belediye hizmet binası, Ekopark ve Tünel Akvaryum Projesi büyük ilgi gördü. Projeler hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilere stant yetkilileri tarafından bilgi verildi.   Diğer yandan standa tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi ile Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi de en çok beğenilen projeler arasında yer aldı. Standı gezen ziyaretçilere Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan çantalar hediye edildi. Stant görevlileri ziyaretçilere Ortahisar Belediyesi'nin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi vererek onları Ortahisar'ı görmeye davet etti.
Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Trabzon Günleri' etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

Ankara'da Trabzon günleri başladı

Ankara'da Trabzon günleri başladı Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Trabzon Günleri' etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

 

Etkinliğin açılış törenine Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Trabzon milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Hüseyin Örs, Ahmet Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

18- 21 Nisan tarihleri arasında devam edecek fuara çok sayıda ziyaretçinin katılması bekleniyor. Ortahisar Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçiler tarafından beğeniyle gezildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, standı ziyaret eden vatandaşlara Ortahisar'ın belli başlı özelliklerini anlattı. Ziyaretçilerin akınına uğrayan fuara Karadenizlilerin yanı sıra birçok ilden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ortahisar Belediyesi'nin proje ve hizmetlerinin tanıtıldığı standa özellikle belediye hizmet binası, Ekopark ve Tünel Akvaryum Projesi büyük ilgi gördü. Projeler hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilere stant yetkilileri tarafından bilgi verildi.

 

Diğer yandan standa tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi ile Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi de en çok beğenilen projeler arasında yer aldı. Standı gezen ziyaretçilere Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan çantalar hediye edildi. Stant görevlileri ziyaretçilere Ortahisar Belediyesi'nin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi vererek onları Ortahisar'ı görmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.