Ankara’da mehteran rüzgarı

Yaşam-Çevre 08.05.2018 - 09:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ankara’da mehteran rüzgarı

Ankara’da mehteran rüzgarı Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri olanca hızıyla devam ederken Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı marşlarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor. 3 Mayıs’ta başlayan ve 6 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan etkinlikler süresince salon içi ve salon dışında her gün konser düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor. Etkinliklerin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezine akın eden Trabzon ve Karadeniz sevdalıları, konserlerin sonlarında Mehteran Takımıyla bol bol fotoğraf çekiliyor.  

Ankara’da mehteran rüzgarı

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri olanca hızıyla devam ederken Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı marşlarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor.

3 Mayıs’ta başlayan ve 6 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan etkinlikler süresince salon içi ve salon dışında her gün konser düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor. Etkinliklerin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezine akın eden Trabzon ve Karadeniz sevdalıları, konserlerin sonlarında Mehteran Takımıyla bol bol fotoğraf çekiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.