Ailelere Kültür Gezisi

Yaşam-Çevre 14.03.2017 - 11:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ailelere Kültür Gezisi

Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Ailelere Kültür Gezisi
Trabzon valiliği organizasyonunda Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri programları çerçevesinde,  ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma Vakıflarından destek alan ailelere yönelik kültür gezisi düzenlendi.   Yaklaşık 60 kişinin katıldığı gezide Sayın Valimiz Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendiye Vali Yardımcısının eşi Dilek Yazgan, İŞKUR Müdürü nün eşi Nurcan Zengin ve Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput eşlik etti.   Gezi kapsamında ilk olarak Ayasofya Camii’ni ziyaret eden gruba rehber tarafından bilgi verildi. Daha sonra Atatürk Köşkü, Şehir Müzesi ve Alacahan’ı sırasıyla gezen katılımcılar hayatlarında ilk kez bu yerleri gezme ve görme fırsatına sebep olan Şengül Yavuz’a teşekkür ettiler.     Alacahan gezisinde üretilen ürünleri yakından inceleyen kadınlarımızın kendilerinin de üretime katılmaları noktasında farkındalıkları geliştiğini söyleyip,   şehir müzesindeki gezilerinde de kendi hayatlarından birer parça bulduklarını ifade ettiler.
Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında Ailelere Kültür Gezisi
Trabzon valiliği organizasyonunda Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri programları çerçevesinde,  ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma Vakıflarından destek alan ailelere yönelik kültür gezisi düzenlendi.
 
Yaklaşık 60 kişinin katıldığı gezide Sayın Valimiz Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendiye Vali Yardımcısının eşi Dilek Yazgan, İŞKUR Müdürü nün eşi Nurcan Zengin ve Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput eşlik etti.
 
Gezi kapsamında ilk olarak Ayasofya Camii’ni ziyaret eden gruba rehber tarafından bilgi verildi. Daha sonra Atatürk Köşkü, Şehir Müzesi ve Alacahan’ı sırasıyla gezen katılımcılar hayatlarında ilk kez bu yerleri gezme ve görme fırsatına sebep olan Şengül Yavuz’a teşekkür ettiler.
 
 
Alacahan gezisinde üretilen ürünleri yakından inceleyen kadınlarımızın kendilerinin de üretime katılmaları noktasında farkındalıkları geliştiğini söyleyip,   şehir müzesindeki gezilerinde de kendi hayatlarından birer parça bulduklarını ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.