Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’dan özel çocuklara ziyaret

Trabzonspor 15.11.2019 - 14:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’dan özel çocuklara ziyaret

Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’dan özel çocuklara ziyaret   Trabzonspor kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ertürk, Sürmene’de bulunan Muratlı Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti.   Milli Takımlar eski Menajeri Can Çobanoğlu’nun annesi Neriman Çobanoğlu adına yapılan okulda eğitim gören Down Sendromlu ve Otizmli çocukları ziyaret eden Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’a, Can Çobanoğlu da eşlik etti.   Ziyarette Ağaoğlu ve Ünal Karaman tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’dan özel çocuklara ziyaret

 

Trabzonspor kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ertürk, Sürmene’de bulunan Muratlı Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti.

 

Milli Takımlar eski Menajeri Can Çobanoğlu’nun annesi Neriman Çobanoğlu adına yapılan okulda eğitim gören Down Sendromlu ve Otizmli çocukları ziyaret eden Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman’a, Can Çobanoğlu da eşlik etti.

 

Ziyarette Ağaoğlu ve Ünal Karaman tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.