Türkiye A Millî Takımımız, Faroe Adaları maçı için Tórshavn'da

Türkiye A Millî Takımımız, Tórshavn'da

UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı son karşılaşmanın ardından B Ligi'ne terfi etmeyi garantileyen A Millî Takımımız, Faroe Adaları'na karşı oynayacağı gruptaki son maçı için bu ülkenin başkenti Tórshavn'a geldi.

Ay-Yıldızlılar, ilk olarak İstanbul Havalimanı'ndan 3 saatlik yolculuk sonrası Danimarka'nın Billund şehrine gitti. Buradan da 1 saat 45 dakikalık uçuşun ardından Faroe Adaları'na ulaştı.

Billund Havalimanı'nda T.C. Danimarka Büyükelçiliği Birinci Müsteşarı Mehmet Bulut, Vágar Havalimanı'nda da T.C. Danimarka Büyükelçisi Hakan Tekin tarafından karşılanan A Millî Takım kafilesi, Faroe Adaları'na varışın ardından kamp yapacağı otelde istirahate çekildi.

A Millî Takım kafilesinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Murat Aksu, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Talat Papatya, Murat Şahin ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da yer aldı.

A Millî Takımımız, bugün TSİ 20.00'de maçın oynanacağı Tórsvøllur Stadyumu'nda bir antrenman yapacak. Teknik Direktör Stefan Kuntz ve bir millî futbolcu ise idman öncesinde TSİ 19.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.