Monaco maçı ardından Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu

Çakır açıklamalarında, "Sezona çok iyi başlamıştım ancak sonrasında ciddi bir sakatlık geçirdim ve düşüş yaşadım. Şu an %100'üme yaklaştığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İŞTE UĞURCAN ÇAKIR'IN AÇIKLAMALARI

"Deplasmanda Monaco'ya karşı iyi başlamamıştık ama 10 kişi kaldıktan sonra oyunumuz bozuldu. Bu maç, 3-1'in telafisi oldu. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum."

"Sezona çok iyi başlamıştım ancak sonrasında ciddi bir sakatlık geçirdim ve düşüş yaşadım. Şu an %100'üme yaklaştığımı düşünüyorum."

"Beşiktaş maçı çok zor olacak ancak biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Beşiktaş maçında da %100'ümüzü verip galip gelmek istiyoruz. Biz de bu takımın taraftarıyız. Trabzonspor taraftarı böyle devam ettiği sürece kolay kolay mağlup olmayız. Teşekkür ediyorum."

Bordo - Mavililerin galibiyetinin ardından konuşan Trabzonsporlu oyuncu Denswil, “Bugün ki galibiyet bizimi çin moral oldu. Her maç önemlidir ve zordur. Bu da zor bir maç. Hafta sonu oynayacağımız maçta zor olacak. 3 puan için oynayacağız. Bugün kalitemizi, pozitif enerjimizi gösterirsek, sonradan giren oyuncularımız da takıma aynı şekilde katkı sağlarsa 3 puan alacağımızı düşünüyorum” dedi.