Trabzon’un Projeleri İçin Ankara Çıkarması

Başkan Genç: Trabzon İçin Ankara’da Mekik Dokuyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarda kentin önemli projeleri için bakanlar ve üst düzey bürokratlarla görüşmeler yaptı. Başkan Genç, “Şehrimize en güzel projeleri kazandırmak için seferber olmuş durumdayız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da şehrin geleceğini ilgilendiren projeler için yoğun temaslarda bulundu. Başkan Genç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ile görüşmeler yaptı.

Başkan Genç, ayrıca AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Vehbi Koç ve İl Başkanı Sezgin Mumcu ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Trabzon’un projelerini masaya yatırdı.

“Trabzon’umuza en güzel projeleri kazandırmak için seferber olmuş durumdayız” diyen Genç, Ankara ile Trabzon arasında adeta mekik dokuduklarını vurgulayarak, “Amacımız, şehrimizi Türkiye Yüzyılı vizyonunda en yukarılara taşımak. Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Trabzon Büyükşehr Belediyesi