TS Club İzmit’te 28. Mağazasını Açtı

TS Club İzmit’te 28. Mağazasını Açtı

TS Club yenilenen yüzü ile 28. mağazasını İzmit’te açtı. Trabzonspor Yönetim Kurulu gelen talep doğrultusunda bir süredir TS Club’a ilişkin yürütülen iç ve dış konsept yenileme çalışmaları ilk defa olarak bu mağazada uygulandı.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true });

Yeni konsept bundan sonra TS Club’ın tüm mağazalarında uygulanacak. Trabzonspor'un lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan TS Club, 28. mağazasını İzmit’te açtı. Fevzi Alemdar Caddesi üzerinde bulunan mağaza, iç ve dış konsepti ile diğer TS Club mağazalarından ayrılırken markanın yenilenen yüzünü de güçlü bir şekilde yansıtıyor.

TS Club’ın yeni konsepti çerçevesinde tabela renginde koyu gri tonların ve TS Club yazısında dinamik bir yazı karakterinin tercih edildiği görüldü. Modern tabela tasarımında göze çarpan modern çizgiler ise Akyazı stadyumunun dış görünüşünden esinlenilerek hazırlandı. TS Club İzmit mağazası bugün itibarıyla hizmete girmiş bulunmaktadır.