Okay Yokuşlu: İlk gol kilidi açtı, bana nasip oldu

Okay Yokuşlu: “İlk gol kilidi açtı, bana nasip oldu”

Trabzonspor’un Kayserispor karşısında farklı galibiyetinde açılış golünü atan Okay Yokuşlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, ilk golün önemine vurgu yaptı.

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Kayserispor karşısında elde edilen galibiyetin ardından konuştu. Takım olarak maça istekli başladıklarını söyleyen Yokuşlu, “Tabii ki kendi sahamızda galip gelmemiz gereken bir maçtı. O arzuyla ve coşkuyla başladık, golü bulmamız da iyi oldu. İlk yarıda bazı hatalarımız vardı, ikinci yarıda bunları yapmayarak maçı kazanmasını bildik. Herkesin ayağına sağlık.” dedi.

Attığı golün önemine dikkat çeken başarılı oyuncu, “Bu tür maçlarda ilk golün önemi çok büyük çünkü kilidi açıyor. Bu da bana nasip oldu.” ifadelerini kullandı.