İstanbul- Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyon; Başkan Mutlu dahil 48 gözaltı kararı

Ayşe GÜREL/İSTANBUL (DHA)- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik zimmet, irtikap, rüşvet vermek, rüşvet almak ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu dahil 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. (DHA)

İstanbul- Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyon; Başkan Mutlu ve 36 kişi gözaltında -6 / ek bilgiyle(GÜNCELLEME)

Ayşe GÜREL- Emre KURT / İSTANBUL (DHA)- BAYRAMPAŞA Belediyesine yönelik 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 48 şüpheliden aralarında Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun da bulunduğu 37 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Bayrampaşa Belediyesine yönelik 'irtikap', 'rüşvet', 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlarından soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu dahil, 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

37 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarla aralarında Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun da bulunduğu 37 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Bayrampaşa Belediyesi ile şüphelilere ait iş adresi ve evleri olan 72 adreste ekiplerin aramalarının ise devam ettiği öğrenildi. (DHA)