2022 TMO fındık alım fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? açıklandı

Ekonomi 30.07.2022 - 18:58, Güncelleme: 30.07.2022 - 18:58
 

2022 TMO fındık alım fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? açıklandı

Fındık fiyatları ne kadar olacak, sorusu yanıt buldu. Çiftçilerin merakla beklediği 2022 fındık fiyatları için beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.
Fındık fiyatları 2022, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile belli oldu. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatları bu yıl da aynı şekilde Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. Ordu'da açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2022 fındık fiyatları ile ilgili "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına alan destekli olarak Levant ve Giresun kalite ortalamasını 54 olarak açıkladık. " dedi. FINDIK FİYATLARI 2022 NE KADAR OLDU? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Burada açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatları ile ilgili şunları söyledi; 2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına alan destekli olarak Levant ve Giresun kalite ortalamasını 54 olarak açıkladık. Alan bazlı ödeme ve gübre destekleriyle bu şekliyle 2054 liraya çıkıyor. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Alaverecilere parayı kaptırmayın. Toprak Mahsulleri Ofisi'miz hazırlıklarını tamamladı.
Fındık fiyatları ne kadar olacak, sorusu yanıt buldu. Çiftçilerin merakla beklediği 2022 fındık fiyatları için beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

Fındık fiyatları 2022, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile belli oldu. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatları bu yıl da aynı şekilde Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. Ordu'da açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2022 fındık fiyatları ile ilgili "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına alan destekli olarak Levant ve Giresun kalite ortalamasını 54 olarak açıkladık. " dedi.

FINDIK FİYATLARI 2022 NE KADAR OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Burada açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatları ile ilgili şunları söyledi;

2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına alan destekli olarak Levant ve Giresun kalite ortalamasını 54 olarak açıkladık.

Alan bazlı ödeme ve gübre destekleriyle bu şekliyle 2054 liraya çıkıyor. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Alaverecilere parayı kaptırmayın. Toprak Mahsulleri Ofisi'miz hazırlıklarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.