2018 Yılı Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı

Karadeniz-Bölgesel 10.07.2018 - 10:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

2018 Yılı Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı

2018 Yılı Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı   ​T.C. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı  hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve '2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği'nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.   2018 yılı buzağı desteklemesi için yetiştiricilerin, desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorlar ise almak istediği örgüt üzerinden, soy kütüğüne kayıtlı yetiştiriciler damızlık sığır yetiştiricileri il birliklerine, herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise işletmelerinin kayıtlı bulunduğu ilçe müdürlüklerine başvuracaklardır.   Başvurular, 02 Temmuz 2018 - 31 Ağustos 2018 (1. Dönem) tarihleri arasında ve 02 Mayıs 2019 - 01 Temmuz 2019 (2. Dönem) tarihleri arasında olmak üzere iki dönem halinde yapılacaktır. Birinci dönemde başvuru yapamayanlar ikinci dönemde başvuruda bulunabilirler.   Birinci dönemde başvuruda bulunduğu halde eksikleri nedeniyle desteklemeden yararlanamayanlar, ikinci dönemde eksikliklerinin giderilmesi halinde desteklemeden yararlandırılacaktır.   Yetiştiricilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarihler arasında İlçe Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları ve desteklemeye ilişkin askı icmallerini kontrol etmeleri önemle rica olunur.

2018 Yılı Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı

 

​T.C. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı  hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve '2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği'nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.

 

2018 yılı buzağı desteklemesi için yetiştiricilerin, desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorlar ise almak istediği örgüt üzerinden, soy kütüğüne kayıtlı yetiştiriciler damızlık sığır yetiştiricileri il birliklerine, herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise işletmelerinin kayıtlı bulunduğu ilçe müdürlüklerine başvuracaklardır.

 

Başvurular, 02 Temmuz 2018 - 31 Ağustos 2018 (1. Dönem) tarihleri arasında ve 02 Mayıs 2019 - 01 Temmuz 2019 (2. Dönem) tarihleri arasında olmak üzere iki dönem halinde yapılacaktır. Birinci dönemde başvuru yapamayanlar ikinci dönemde başvuruda bulunabilirler.

 

Birinci dönemde başvuruda bulunduğu halde eksikleri nedeniyle desteklemeden yararlanamayanlar, ikinci dönemde eksikliklerinin giderilmesi halinde desteklemeden yararlandırılacaktır.

 

Yetiştiricilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarihler arasında İlçe Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları ve desteklemeye ilişkin askı icmallerini kontrol etmeleri önemle rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.